Skip to main content

Golfparaply tilbud – paraplyen med høj signalværdi

Alle har brug for en paraply. Derfor er en golfparaply meget velegnet som for eksempel personalegave eller som en låne-ting i firmaet. Det kan enten være til brug for de ansatte eller for kunder og gæster.

Med et logo eller anden form for tryk på paraplyen, så får man en smart reklameeffekt tilmed. Luxury golfparaply er den glade paraply, der blive lagt mærke til.

Golfparaply tilbud her knald på farverne med Luxury paraplyen

Luxury er paraplyen, der ikke er bange for at skille sig ud eller blive lagt mærke til. Med sin glade farvepalet kan den ikke undgå at vække opsigt.

Den produceres i stærke farver, og du kan vælge imellem en knaldrød, en knaldlime grøn, en kobber farvet, en lyse blå, en sej gold golfparaply, hvis du gerne vil have lidt spræl i gaden.

Den fås også med tryk

Du kan vælge at få trykt dit logo eller andet på paraplyerne. Det kan være en super effektiv måde at få noget reklame på, som oven i købet bevæger sig rundt i bybilledet. Har du en lokal virksomhed, eller har du en webshop, så er det en glimrende måde at få skabt noget reklame for den med en “levende” reklamesøjle.

Tilhører du en gruppe med en bestemt holdning, kan der trykkes et logo eller et statement på paraplyen. Om du så vælger at have paraplyerne til udlån, til salg eller til at bruge til gaver, så kunne du jo overveje at få dem leveret med tryk på.

Golfparaply tilbud finder du her på Luxury paraplyer

Enhver medarbejder vil blive glad for en paraply. Som personalegave er den jo helt oplagt, især når der kunne måske være et firmalogo på. Du kan vælge, om alle paraplyerne skal være i den samme farve, eller om det skal være en blandet flok.

Som personalegode vil paraplyerne absolut blive taget godt imod på de arbejdspladser, hvor man somme tider arbejder udenfor.

Hvis der indgår en tur ud i det fri i løbet af en arbejdsdag, så vil enhver medarbejder sætte meget stor pris på at kunne låne en af disse golfparaply tilbud.

Det kunne for eksempel være på en skole, hvor gårdvagten bliver udstyret med en paraply. Det kunne også være en parkeringsvagt, en dørvagt, en journalist og så videre. Alle medarbejdere, der af og til har sin gang udenfor, vil elske at have en god og flot personaleparaply til rådighed.

Brug Luxury paraplyer til udlån

Mange firmaer eller butikker vil med fordel kunne låne paraplyer ud til kunder eller gæster. Hvis disse låne-paraplyer så tilmed er forsynet med firmaets eller butikkens navn og/eller logo, så er det jo ekstra smart – ud over den ekstra goodwill effekt, man opnår ved at have denne ekstra service. Gør det muligt ved at benytte dette golfparaply tilbud.

Der er mange eksempler på steder, der ville kunne låne paraplyer ud. Det kunne for eksempel være et hotel, der låner paraplyer ud til taknemmelige gæster. Det kunne også være et teater, en restaurant, en café eller lignende, der servicerer rygere med en paraply, når de skal udenfor en tur.

På golfbanen er den også ideel at have til rådighed. Deraf navnet golfparaplyen. Det lige håndtag er nemlig som skabt til at sidde på golfvognen. Det er jo ikke altid, at golfspil foregår i højt flot solskinsvejr – og gør det det, så er en det godt der her er golfparaply tilbud, den er jo perfekt at have med som en parasol.

Ved udendørs arrangementer – som forestillinger, væddeløb, koncerter, bryllupper, messer og så videre – kan man også pludselig blive overrasket over vand fra oven. Så må der paraplyer til.

Brug paraplyerne som blikfang køb på golfparaply tilbud

I kraft af Luxury paraplyernes stærke, iøjnefaldende farver vil de naturligvis være et blikfang i mængden. Denne effekt kan man udnytte positivt.

Skal du udsmykke omgivelserne i forhold til et event eller anden form for begivenhed, så gør det sig godt med en mængde af disse farvestrålende paraplyer. Du kan så vælge hele paletten eller vælge en enkelt eller et par af farverne. Det vil helt sikkert blive lagt mærke til.

Hvis en hel gade eller en hel by for eksempel har nogle temadage, så kunne der hænge hundredvis af paraplyer udspændt højt oppe på wirer i gaden. Benyt dette golfparaply tilbud og kom hurtigt i gang med et stort reklamefremskridt. Det ville i den grad give en wow-effekt fra publikummet.

I det hele taget giver det en god effekt at hænge en opslået paraply på hovedet. Den vil straks kalde sig noget opmærksomhed.

Luxury paraplyer som tilhørssignal

Hvis en gruppe mennesker alle sammen har den samme paraply, kan effekten af tilhør være stor. Det kan for eksempel være en hel personalegruppe, der er på udflugt eller seminar. Det kan være et politisk parti, der til et udendørs arrangement alle bærer ens paraplyer. Det kan også være repræsentanter for en humanitær organisation, der alle er udstyret med paraplyer med ens farve og logo. De bliver lagt mærke til i gadebilledet eller ved festivalen.

På den måde kan man nemt finde hinanden, og paraplyerne har samtidig en høj signalværdi.

Hvis der så tilmed er trykt et logo, en tekst eller andet, så kan paraplyerne være med til at signalere en holdning eller et tilhørsforhold. Gør noget positivt for dit firma brand, benyt golfparaply tilbud.

Golf paraplyer i detailhandlen

Du kan også bare have paraplyerne til salg i din butik. Med eller uden logo eller anden form for tryk. Det er nemlig en god golfparaply til prisen. Der er mange kunder, de er friske på at bruge en paraply, der virker som et festligt indslag på en regnvejrsdag.

Den mere neutrale farvesætning som på den sorte og den mørkegrå er også ret populær, hvis man bare gerne vil være beskyttet mod regn og gå for sig selv og være neutral i bybilledet.

Fakta om golfparaplyen

Golfparaplyen er fremstillet af metal og polyester. Den har en diameter på 105 cm, og den vejer blot 450 gram.

Den lukkes ved hjælp af et stykke velcro, og den har automatisk op slåning. Håndtaget er lige, det er sort.

Golfparaply tilbud finder du her på Luxury som er en populær paraplyserien, der vækker glæde i gadebilledet på en regnvejrsdag. Den fås i seks glade farver. Disse farvestrålende paraplyer vækker opsigt. Den måler 105 cm i diameter. Den er fremstillet lavet af metal i stiverne og af polyester i selve skærmen. Den vejer kun 450 gram, så den er let at have med over armen i den påsyede strop. Den holdes sammen ved hjælp af en påsyet velcrostrop.

Det sorte håndtag er ikke krumt, men lige, og det passer perfekt ned i en golfvogn. Deraf navnet. Metalstiverne ligger dobbelt og giver en god soliditet.

Golfparaplyen er ideel til brug som personale- eller gæstepleje. Den fås med eller uden tryk. Med et tryk kan der gøres reklame for dit firma, et parti eller en organisation. Det kan også bruges til at lufte et statement.

Da paraplyerne er så højtråbende i farverne, er de særdeles velegnede til at agere blikfang for hvad som helst.

Ved bestilling af minimum kan du nemt opnår et golfparaply tilbud med stor rabat. Den vejledende pris er 219 kr. Det er således en god og konkurrencedygtig pris for en god og glædeskabende paraply. Brug paraplyerne til dit personale, til gæster, til events eller til andre begivenheder.